Om Sinnesrum

Sinnesrum, ett ord/begrepp som inte ännu är beskrivet i Svenska akademins ordlista, men som används i många olika sammanhang. Vad betyder det för dig?

Det syftar inte nödvändigtvis till en plats eller fysiskt rum, utan kan mer avse ett tillstånd. Vi är i begrepp att öva våra sinnen och vara öppna för vad som finns bakom vägkröken.  Att resa ut i världen och se det som kommer framför näsan och utforska det. Vi sätter kursen mot interaktion med djurvärlden där får står i fokus och mot vinets värld där våra smaksinnen får huvudrollen. I fotot är det bild och det fotografiska uttrycket som ska utforskas. Var har vi hamnat om ett år och hur ser vi då på vår omvärld? Det blir en spännande resa.

Bidra med dina tankar.

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »